Over ons

Leuk dat je meer wilt weten over ons. Make-over by Young bestaat uit een gezellig en enthousiast team van kapsters, nagelstylisten, wenkbrauwspecialisten, visagisten en kledingstylisten die samen met jou kijken wat bij jou past. Allemaal met passie voor het vak en allemaal gericht hoe we je pluspunten het beste kunnen laten uitkomen. Samen met jou kijken we naar je wensen en de mogelijkheden.

Dit zijn de stylisten van Make-overs by Young


Make-overs by Young is een idee van mij omdat ik na jaren te hebben gewerkt in de zorgsector, mijn kappersopleiding, visagie-opleiding en opleiding tot kledingstylist graag wilde combineren. Niet alleen omdat ik het superleuk vind en er ontzettend veel energie van krijg, maar vooral om vrouwen in een gezellige en veilige omgeving alles te kunnen aanbieden. Want wie zegt nu zelf? Wie gaat opzoek naar stylingadvies of een complete make-over? En als je al de stap waagt, dan is het hartstikke duur. Voor mij is het dus heel belangrijk dat ik iets aanbied voor iedere beurs. En daarbij vind ik het supergaaf het samen te doen met anderen met net zoveel drive om anderen te verwennen. Dus toen is make-overs by Young geboren. Enjoy B Young!

Sandra

Binnenkort hier jouw foto? Wil je deel uitmaken van ons team? Schroom dan niet en neem contact met ons op of kijk bij werken bij.

Werken bij

Ik ben Charmé, en dit is alweer het 10e jaar dat ik kapper ben. Contact hebben met klanten, gezellig praten, en tegelijk iemand mooi maken en zelfverzekerd de deur uit laten gaan vind ik het leukste wat er is! Daarnaast geef ik graag advies hoe je zelf thuis je haar het beste kan verzorgen en stylen! Kijk voor meer informatie op Instagram.

Charmé

Color Lab by Karin is de plek als het gaat om het kleuren van je haar volgens de laatste trends. Ik ben gespecialiseerd in haarkleur, knippen en stylen, hier besteed ik veel tijd en aandacht aan. Mijn doel is altijd een goed passende kleur en kapsel te creëren. Ik sta voor een goed advies over de kleur, het kapsel en de producten voor het thuis onderhoud. En niet te vergeten de ontspanning en gezelligheid.

Ik werk met Keune. En volg bij hun alle mogelijke trainingen om up to date te zijn. Ik ben getraind tot masterclass kapper. En heb zelf ook trainingen gegeven aan andere kappers op het gebied van knippen en kleuren. Het is voor mij belangrijk om klantgericht te werken en de kwaliteit te waarborgen. Jij staat centraal!

Je kan bij Color Lab terecht voor knippen, kleuren, highlights, balayage, bruidkapsels, kinderen en heren knippen.

Al met al maak ik tijd voor jou en jij maakt tijd voor jezelf

Hopelijk tot snel bij mij in de stoel!

Karin

Hi You!

Mijn naam is Jacqueline Geerling. Ik ben van jongs af aan al fan van make-up en mooi maken. Het begon met het opmaken van mijn oma en ik kreeg rondom mijn tiende van mijn vader een make-up/kaphoofd. Toen ik na de middelbare school een beroepskeuze moest maken wilde ik al de kant van de visagie op. Helaas was daar toen nog geen volledige dagopleiding voor waardoor ik uiteindelijk de opleiding voor mondhygiëniste ben gaan doen en dit vak dan ook ruim 25 jaar heb uitgeoefend. Maar het bloed waar het niet gaan kan. Ik ben eerst een opleiding gaan volgen voor imagoconsulent waar ik veel over kleuren en styling heb geleerd. Ik miste daarin het stukje visagie waar ik wel op gerekend had om meer over te leren. Na mijn verhuizing richting Zeeland en daar met regelmaat langs de school van Mieke Petiet te zijn gelopen, toch wel een bekend fenomeen in make-up land, heb ik mij ingeschreven voor de beroepsopleiding voor visagiste. Hier ben ik afgelopen september mee gestart. Ik leer hier met veel plezier de klassieke grondbeginselen van diverse mak-up looks en haar styling. Uiteindelijk hoop ik al mijn kennis te kunnen gaan bundelen in mijn bedrijf So-You en deze te gaan inzetten voor make-overs en via workshops zo veel mogelijk vrouwen te leren hun beste versie van zichzelf te kunnen maken.

Jacqueline